Seminarium med det senaste inom webbanalys – realtidsoptimering och individanpassat innehåll

Webbanalysföretaget Iconvert och webbstatistiksystemsleverantören Omniture bjuder in till ett seminarium inom det heta området realtidsoptimering och individanpassat innehåll.

Det har länge pratats om system för realtidsoptimering och individanpassat innehåll med det är få som tagit steget och börjat arbeta mer aktivt. Nu har det dock hänt en hel del och tekniken har hunnit ikapp visionärerna. Området kommer med väldigt stor säkerhet att växa kraftigt de närmaste åren.

Med ett verktyg för realtidsoptimering och individanpassat innehåll kan en administratör i realtid testa olika budskap, knappar, texter etc. och hela tiden läsa av den “creative” som ger bäst effekt/konvertering.

Seminariet är uppdelat i två pass varav det ena fokuserar på sökordsmarknadsföring (SEM/PPC) och det andra realtidsoptimering och individanpassat innehåll. Omniture visar i samband med föreläsningarna sina verktyg för att hantera dessa processer, Omniture SearchCenter för sökordsmarknadsföring och Omniture Test&Target för realtidsoptimering och individanpassat innehåll.

Alla som vill lära sig mer om realtidsoptimering och individanpassat innehåll är välkomna. För  mer information om innehåll och anmälan läs vidare hos Iconvert.