Om Webbstatistiksystem.se

Webbstatistiksystem.se är en blogg där jag samlar nyheter och viktig information om olika webbstatistiksystem och webbanalysverktyg. Det kretsar kring  vad man ska tänka när man ska välja ett webbstatistikverktyg, fördelar och nackdelar med olika webbstatistikprogram, olika tekniska lösningar, länkar till ledande webbstatistiksystemstillverkare och mycket mer som berör processerna kring webbstatistik och webbanalys.

Det finns även en hel del tips & trix kring webbanalys och webbstatistik samt gör-så-här artiklar för vanliga verktyg som till exempel Google Analytics och SiteCatalyst samt rapporter om felaktigheter/buggar som jag stöter på lite då och då.

Om cookies generellt och på denna webbplats.

Frågor webbstatistik, webbanalys, webbstatistiksystem

Har du frågor om olika webbstatistiksystem och leverantörer så går det bra att kontakta mig. Är ditt företag ute efter rådgivning rörande vad som är det bästa systemet för just er så hjälper jag till med sådant i min yrkesroll varje dag. Kontakta mig via nedanstående formulär så återkommer jag så fort som möjligt eller fortsätt till kontaktsidan för mer kontaktuppgifter.

Kontaktformulär

[contact-form 1 “Kontaktformulär”]