Skapa leads för ditt företag med MrTrack

MrTrack startsida.


MrTrack är en ny Sverigebaserad tjänst som visar vilka företag som surfar på din webbplats. På webbstatistiksystem.se brukar vi kalla denna typ av system för leadsgenereringssystem eller prospectgenereringssystem.

Konventionella statistikverktyg såsom Google Analytics eller SiteCatalyst är väldigt kraftfulla verktyg och kan förse användaren med mängder av användbar information om en webbplats besökare. Informationen sträcker sig dock ofta bara till att kunna beskriva vilka egenskaper besökarna har, men den nyfikne analytikern/redaktören/marknadsföraren vill ju ofta veta –vem är det som surfar på min webbplats?

Genom att kunna identifiera vilka företag och organisationer som besöker din hemsida får du även kunskap om vem som kan vara intresserad av dig och dina tjänster. MrTrack är med andra ord ett sätt att skaffa sig leads och en möjlighet att utöka sina affärer.

Att registrera sig är gratis och efter att du har installerat det medföljande tracking scriptet på din webbplats kan du logga in och ta del av besöksstatistiken, indelat i Platform2, MrTrack, Library och Marketing Automation (de två sistnämnda är i dagsläget under konstruktion).

Under Platform finner man kort och gott information om sitt konto. Allmänn information, användare, användarinställningar, script etcetera.

 

MrTrack, menyn Platform

Men det riktigt intressanta finns att hämta under MrTrack där man hittar information om besökarna. Det finns traditionell statistik såsom antal besök, page views, landningssida, tid spenderad på siten, land och stad, men så finns det även ett menyval som hater Organization. Här ser man de företag och organisationer som besökt din webbplats och som kan vara potentiella kunder.

 

MrTrack, meny MrTrack