Mässa/Konferens inom webbanalys och internetmarknadsföring

Den 23-24 september går ett av årets stora händelser inom webbanalys och internetmarknadsföring av stapeln. Det är en parallell konferens/mässa som består av de båda mässorna eMetrics Marketing Optimization Summit och Search Marketing Expo – SMX Stockholm.

eMetrics Marketing Optimization Summit fokuserar på webbanalys och Search Marketing Expo – SMX Stockholm fokuserar på internetmarknadsföring. Båda mässorna går parallellt och det är möjligt för besökare med en så kallad kombinationsbiljett att växla mellan de båda mässorna.

Vill du veta det senaste inom webbanalys och internetmarknadsföring rekommenderas ett besök på denna kombinerade mässa. Flera planerade produktlanseringar sker under mässan.

Tongivande sponsorer

De stora och tongivande företagen och organisationerna inom webbanalys är med på mässan eMetrics Marketing Optimization Summit. Bland organisationerna märks:

  • Web Analytics Association
  • Omniture
  • Google

Iconvert deltar

Iconverts konsulter deltar på mässan. Om du vill diskutera webbanalys och/eller internetmarknadsföring. Hugg tag i oss så pratar vi igenom era behov.

Läs mer

Mer om webbanalys och internetmarknadsföring hos Iconvert.

Mer om eMetrics Marketing Optimization Summit.

Mer om Search Marketing Expo.